List/Grid

folia sátrak készitése fórum


A(z) folia sátrak készitése fórumhoz témák:

Kétféle műanyag fóliatakaró

Kétféle műanyag fóliatakaró

…zonban csak helyi jellegű, a növény létét nem zavarja, és 1-2 hét alatt teljesen gyógyul. Kapcsolódó fórumok:használt fátyolfólia eladówwe öv eladófa gyöngyfüggönypókháló fajtákzöldbab termesztése fóliábannővény takaro fátyol foliaa gumi hővezető képessége…

A műanyag fólia előkészítése

A műanyag fólia előkészítése

A műanyag fóliát felhasználás előtt lyuggatni kell azért, hogy a lyukakon keresztül az ágyásban cserélődjön a levegő, bejusson az ágyásba az eső- vagy az esőszerűen kijuttatott öntözővíz. Ha jó a légcsere, akkor az ágyás levegője felfrissül, és ez megakadályozza a nappali túlzott felmelegedést. A polietilén sík fóliát kb. 70 kg-os tekercsben hozzák forgalomba; egy tekercs kereken 1000 m. Nagyobb mennyiséget felhasználó termelők tekercsben lyukas…

A váz nélküli fóliatakarások készítése

A váz nélküli fóliatakarások készítése

A bakhátas, váz nélküli fóliaágyat úgy készítjük, hogy az ágyás szélén egy-egy 15-20 cm magasra felhúzott bakhátra terítjük és feszítjük a lyuggatott fóliát. Így 15-20 cm magas légteret nyerünk. A bakhátakkal megnöveljük a talajfelületet, ezáltal jobb az ágyás hőgazdálkodása, és alkalmasabb melegigényes növények hajtatására. A bakhátas ágyásoknak főként a fóliatakarás első felében van nagy jelentőségük, szerepük később hasonlít a sík fóliás taka…

Lestyánpálinka vagy likőr készítése

Lestyánpálinka vagy likőr készítése

A lestyán már régóta ismerik az emberek. Az ókorban és a középkorban kedvelt fűszernövény volt. Régen a falusi kertekben is kedvelt növény volt, ma már inkább csak „Vegeta” formájában kerül az asztalunkra. Illata a zellerre emlékeztet, levelei a petrezselyemhez hasonlítanak. Felhasználáskor a levelét ugyanúgy vágjuk össze, mint a petrezselyemét, de csak közvetlenül fogyasztás előtt tegyük a tálba vagy a tányérba. Lestyánpálinka vagy likőr készít…

Akvárium készítése

…nk készítjük az egészet. Ebben az esetben nem csak gyönyörködhetünk, hanem igencsak elégedettek is lehetünk magunkkal. Mindenkinek sok sikert a barkácsoláshoz! Kapcsolódó fórumok:eresztek keszitesehangya jelmezakvárium háttér készitése házilagmasni kötés technikákfáraó jelmez készítéshangya jelmez készítésméhecske jelmez készítésehaljelmezmajom jelmez készítés házilagakvárium háttér készítése otthon…

Vadvirágcsokor készítése

Vadvirágcsokor készítése

Ezzel a fantasztikus friss virágokból készült csokorral a virágos rét hangulatát vihetjük haza otthonunkba. Erre tökéletesen megfelelnek a vadvirágok, erdei-, és mezei virágok egyaránt. Ennél a csokornál a természethűség a lényeg, minél jobban sikerül a természetet megformálni, annál jobb. Fontos, hogy ha kosárba tesszük a csokrot, béleljük ki fóliával, mert a tűzőhabot vizesen kell tartani. A habot formára vágjuk, és a kosárba tesszük, majd bel…

Rózsacsokor készítése

Rózsacsokor készítése

…, így jelentősen tovább tart, és könnyebb is csokrot készíteni belőle, mint az érzékeny kinyílt rózsából. Kapcsolódó fórumok:galamb csapda házilagsün jelmez házilagrozsacsokor keszitesementa cigiöv készítése házilagapáca ruha készitésechat rózsa szombólumINGYEN LETOLTHETO ROZSA CSOKROKrózsacsokor kötés…

Cseresznye és meggy kompót készítése.

Cseresznye és meggy kompót készítése.

A vitaminokban szegény téli hónapokra most kell előkészülnünk a különféle kompótok elkészítésével. A nyári gyümölcsök (cseresznye, meggy, málna, sárgabarack) már folyamatosan kaphatóak a gyümölcsárusoknál. Ezekből a gyümölcsökből célszerű megvásárolnunk minél többet és azokból kompótot vagy lekvárt készíteni. A vitaminokban szegény téli hónapokban mennyire jó, amikor kinyitjuk a spájz vagy a kamraajtót, és ott látjuk a nyáron eltett finomabbnál…

Sárgabarack lekvár készítése

Sárgabarack lekvár készítése

…észítéseborlekvár készítéseborlekvár receptjeborlekvár készítéstápkocka készítésebor lekvár készítésekoszorú készítés házilag mindenszentekremindenszenteki koszorú készítés házilagmacska sárga paprika örleményparadicsom cefre készitése…

A habzóborok készítése

A habzóborok készítése

Elég sokan szeretik a pezsgőt. Legtöbbször neves ünnepeken szokták fogyasztani, mint például születésnap, névnap, esküvő, ballagás, szilveszter. De azt kevesen tudják, hogy hogyan is készül. Mert nagyon érdekes, hogy sokáig habzik a pezsgő. A pezsgőben és az üdítőitalokban a habot és a buborékokat az erjedés és a borkészítés során melléktermékként képződő szén-dioxidnak köszönhetjük. Nos, a különféle habzóborokat, így például a pezsgőt is a…

Friss fórum hozzászólások:

© 2008 - 2014 LifePress. Minden jog fenntartva!.