List/Grid

halloween maszkok készítése fórum


A(z) halloween maszkok készítése fórumhoz témák:

Halloween a félelem éjszakája

Halloween a félelem éjszakája

Halloween, Mindenszentek, Halottak napja, sokaknak egyforma a három ünnep, nézzük meg tehát melyik milyen napra esik, és tulajdonképpen mit is jelent. Halloween október 31-én, mindenszentek november 1-jén, míg a halottak napja november 2-án van. Az angolszász területen elterjedt, kelta eredetű halloweent október 31-én tartják. Az angol halloween szó a Mindenszentek (All Hallows) előtti estét jelenti. A kelták november elsején ünnepelték az újéve…

Lestyánpálinka vagy likőr készítése

Lestyánpálinka vagy likőr készítése

…llerre emlékeztet, levelei a petrezselyemhez hasonlítanak. Felhasználáskor a levelét ugyanúgy vágjuk össze, mint a petrezselyemét, de csak közvetlenül fogyasztás előtt tegyük a tálba vagy a tányérba. Lestyánpálinka vagy likőr készítése. 2 dkg lestyánmagot kávéőrlőben durvára darálunk. Egy jól záródó üveget készítünk elő, ebbe szórjuk bele a lestyánmagot (a magokat gézbe is kötözve is beletehetjük az üvegbe) és ráöntünk 2 dl alkoholt. Az alkohol l…

Akvárium készítése

…s lehetünk magunkkal. Mindenkinek sok sikert a barkácsoláshoz! Kapcsolódó fórumok:eresztek keszitesehangya jelmezakvárium háttér készitése házilagmasni kötés technikákhangya jelmez készítésfáraó jelmez készítésméhecske jelmez készítésehaljelmezmajom jelmez készítés házilagakvárium háttér készítése otthon…

Koktélok készítése

Koktélok készítése

…tört jeget és szűrjük bele ebbe a keverő pohár tartalmát. Díszíthetjük ananászszelettel vagy koktélcseresznyével, szívószállal érdemes fogyasztani. Kapcsolódó fórumok:rendőrsapka készítésÀlmenyezethalloween magazin vámpírfog készítésealkoholos koktélokboszorkánybáb készítéségbolttérkép készítéskoktélobelix jelmez házilagtyukhur tea készitése…

Kovászos uborka készítése

Kovászos uborka készítése

…l, tegyük egy jól zárható edénybe, szűrjük rá a levét és tároljuk hideg helyen vagy hűtőbe tároljuk. A leírt recept egy 3 literes üveghez elegendő. Kapcsolódó fórumok:tengeri uborka receptautomata nyúletető házilagfóliaalagút készítése házilaghazilag elkeszitett cicakajavégbélkúp készítése házilag…

Sárgabarack lekvár készítése

Sárgabarack lekvár készítése

…sen kihűl (ez általában két-három napot vesz igénybe). Miután teljesen kihűlt betehetjük a kamránkba a végleges helyére. Az üvegeket célszerű felcímkézni, hogy mikor készült a sárgabarack lekvárunk. Kapcsolódó fórumok:cicafül készítéseborlekvár készítéseborlekvár receptjeborlekvár készítéstápkocka készítésebor lekvár készítésemail optimista co jp loc:HUrendőrsapka jelmezpenta kristáj telefonszamakapu készítése házilag…

Rózsacsokor készítése

Rózsacsokor készítése

…észítjük el, így jelentősen tovább tart, és könnyebb is csokrot készíteni belőle, mint az érzékeny kinyílt rózsából. Kapcsolódó fórumok:galamb csapda házilagsün jelmez házilagrozsacsokor kesziteseapáca ruha készitéseméhlepény készítése…

Vadvirágcsokor készítése

Vadvirágcsokor készítése

…, kapor, moha. Ezt a típust az előző stratégiát követve készíthetjük. Ha azt szeretnénk, hogy igazán természetesnek hasson a csokor, tegyünk a tűzőhabra földet, homokot, köveket, vagy kődarabokat. Kapcsolódó fórumok:díszmasni készítésecsicsóka bélgázdunsztkötés fülrekacsa jelmez készítése házilagcsicsóka lekvár készítésecsicsokalekvarmandarinszörp készitéseparducminta keszitese tortara…

A habzóborok készítése

A habzóborok készítése

Elég sokan szeretik a pezsgőt. Legtöbbször neves ünnepeken szokták fogyasztani, mint például születésnap, névnap, esküvő, ballagás, szilveszter. De azt kevesen tudják, hogy hogyan is készül. Mert nagyon érdekes, hogy sokáig habzik a pezsgő. A pezsgőben és az üdítőitalokban a habot és a buborékokat az erjedés és a borkészítés során melléktermékként képződő szén-dioxidnak köszönhetjük. Nos, a különféle habzóborokat, így például a pezsgőt is a…

Cseresznye és meggy kompót készítése.

Cseresznye és meggy kompót készítése.

…jd hagyjuk itt, amíg teljesen kihűl (ez 2 napot vesz igénybe). Miután teljesen kihűlt betehetjük a kamránkba a végleges helyére, és onnan akkor vesszük elő, amikor cseresznyét szeretnénk enni. Kapcsolódó fórumok:cseresznyebor készítéseálomfejtés meggypapírkalap hajtogatáshippi ruha készítéseszívbetegeknek ajánlott gyümölcsGránátalma kompótcseresznye jelmezmeggybefőtt jelmez…

Friss fórum hozzászólások:

© 2008 - 2015 LifePress. Minden jog fenntartva!.