Kezdőlap / A(z) birsalma fagyasztás fórumtémák:

A(z) birsalma fagyasztás fórumhoz témák:


Birsalma-krémleves

...akkor megpróbálkozhat a birsalmasajttal, vagy a birsalma befőzésével is. De aki kedvet érez és elég ügyesen mozog a konyhában, akár lekvárt és főzhet ebből a vitamindús gyümölcsből. Garantáltan a család kedvence lesz mindegyik! Jó étvágyat kívánok az ebédhez! Kapcsolódó fórumok: birsalma befőtt birsalma befőzés birsalma lekvár cukor nélkül narancs cefrekészítés birsalma betegségei birsalmabefőtt birsalma fozelek birsalma befőtt télire birsalma...

Érdekel a cikk folytatása? »

Élelmiszerek fagyasztásáról

...szükség. Az előfőzés során a gyümölcsöt, zöldséget forralással, párolással vagy mikrohullámú sütőben magas hőmérsékletre hevítik. Ez az eljárás inaktivál bizonyos enzimeket és élesztősejteket, amelyek-jóllehet igen lassan- a fagyasztás után is tovább munkálkodnának a tápanyagok lebontásán. Az előfőzés során elvész némi C-vitamin, például tiamin és folsav, ám e veszteségek ellenére a gondosan fagyasztott zöldségeknek és gyümölcsöknek gyakran...

Érdekel a cikk folytatása? »

Birsalmasajt és befőzés

...múlva pergamenpapírra borítjuk, és szellős helyen szikkadni hagyjuk. Így tartjuk fogyasztásig. Fogyaszthatjuk pl. dióval csemegeként, vagy használhatjuk süteménybe, töltelékekbe. Kapcsolódó fórumok: birsalmasajt cukor nélkül birsalmasajt tárolása birsalmasajt hatása birsalmasajt egyszerüen bírsalmasajt birsalmasajt cukor nélkül recept birsalmasajt készítése cukor nélkül birsalmasajt ára birsalmasajt készítése sütőben birsalmasajt szárítása...

Érdekel a cikk folytatása? »

Befőzés

...óráig hagyjuk így, azután szedjük ki az üvegeket, és rakjuk kamrába. Ha ezeket a szabályokat betartjuk a siker nem marad el. Így bármilyen gyümölcsöt,( alma, meggy, cseresznye, körte, málna, ribizli, őszibarack, sárgabarack, birsalma, szilva, ringló,) zöldséget( uborka, paprika, paradicsom, káposztafélék, karfiol, borsó, zöldbab, gomba, kovászos uborka, vegyes saláták, sőt még leveszöldséget is tehetünk üvegbe) tartósíthatunk magunknak és...

Érdekel a cikk folytatása? »

Együnk élvezettel

...Víz – csicseriborsó, lencse, szójabab. Fa – paradicsom, sóska, kelbimbó, savanyú káposzta, ecetes uborka. Gyümölcsök: Föld – alma, banán, datolya, cseresznye, füge, dinnyék, őszibarack, sárgabarack, szőlő. Fém – nincs. Tűz – birsalma, körte. Víz – ribizli. Fa – áfonya, ananász, citrom, egres, eper, kivi, meggy, narancs, szeder, málna. Húsok: Föld – borjú, marha. Fém – fácán, fogoly, fürj, liba, pulyka, vaddisznó, szarvas, őz. Tűz – kecske,...

Érdekel a cikk folytatása? »

A K-vitamin

...síban oldódik, vízben csak kis mértékben. K2 formáját sokféle baktérium állítja elő. A K vitamint nem károsítja a fény, a hő vagy a levegő. Ezzel szemben lebomlik erős savak és lúgok, oxidálószerek, röntgensugár és sugárzás, fagyasztás, aszpirin, légszennyezés és ásványi olajok hatására. Tanulmányok azt mutatják, hogy a máj 50%-ban az étrendből származó és 50%-ban baktériumok által termelt K-vitamint tárol. Az ételekkel elfogyasztott zsír...

Érdekel a cikk folytatása? »

Extrém kívánságok a plasztikai sebészetben

...cával alakítsa a megfelelő formájúra. Egy másik csoportot azok az emberek alkotnak, akik elégedetlenek a nemi szerveikkel, és a megoldásra csak a műtétet látják alkalmasnak. A pénisz megnagyobbítását célzó beavatkozást helyi fagyasztás alatt végzi. Ennek során átvágják a medencéhez rögzítő szalagokat, melynek eredményeképpen fél – 6 centiméteres növekedés várható. A teljes gyógyulás ideje alatt az érintett területet súlyozni kell, hogy ne...

Érdekel a cikk folytatása? »

Több idő marad a babára, ha előre főzünk!

...eteket gyorsan elkészíthetjük. A rizs és a tésztafélék gyorsan elkészülnek, de ha ezekkel sem szeretnénk bajlódni a baba mellett, ezeket is lefagyaszthatjuk. Egyedül a burgonya az, aminek megváltozik az íze és az állaga is a fagyasztás után. Ha ezt szeretnénk enni, ezt a legjobb frissen elkészíteni. De ez talán még apunak is menni fog. Azt az időt pedig, amit főzéssel töltenénk, töltsük a picivel, és regenerálódjunk, pihenjünk sokat, hogy mire a...

Érdekel a cikk folytatása? »

A K-vitamin

...síban oldódik, vízben csak kis mértékben. K2 formáját sokféle baktérium állítja elő. A K vitamint nem károsítja a fény, a hő vagy a levegő. Ezzel szemben lebomlik erős savak és lúgok, oxidálószerek, röntgensugár és sugárzás, fagyasztás, aszpirin, légszennyezés és ásványi olajok hatására. Tanulmányok azt mutatják, hogy a máj 50%-ban az étrendből származó és 50%-ban baktériumok által termelt K-vitamint tárol. Az ételekkel elfogyasztott zsír...

Érdekel a cikk folytatása? »

Az E-vitamin (tokoferol) és a fizikai teljesítőképesség

...a-tokoferolt tartalmaznak, de tartalmazhatnak kevert tokoferolokat is. A legjobbak a kevert tokoferolok, mivel ezek az ételekben természetesen előforduló tokoferolok pontos megfelelői. Az élelmiszeripari eljárások, például a fagyasztás és a sütés csökkentik az élelmiszerek E-vitamintartalmát. A növényi olajok tömény kivonatai is elpusztítják a vitamint. Mi a hatása? Az E-vitaminnak nagyon hatásos antioxidáns hatása van a szervezetben –...

Érdekel a cikk folytatása? »

Friss fórum hozzászólások