Kezdőlap / A(z) hagymaszoknya készítése fórumtémák:

A(z) hagymaszoknya készítése fórumhoz témák:


Hagymaszoknya

images8

...felső, és szintén hozzá passzoló táska, és cipő. Elegáns stílust kölcsönözz. Nagy részben kislányoknak ajánljuk e kedves szoknyafazont, de az idősebb hölgyek is bátran hordhatják e kombinációk valamelyikét. Balerina cipővel, és blúzzal tökéletes. Egy színes táska, és kihangsúlyozott szemek feldobják majd öltözéked. Kapcsolódó fórumok: hagymaszoknya szabása hagymaszoknya készítése hagymaszoknya kinek áll jól hagymaszoknya varrása hagymaszoknya...

Érdekel a cikk folytatása? »

Joghurt készítése otthon

joghurt3

...ni tudjuk a 45 fokos hőmérsékletet. A beoltott langyos tejet termoszba is érlelhetjük. A termosz kiválóan tárolja a hőt. Amint „megérett” a joghurt összekeverhetjük az ízesítőkkel és a gyümölcsökkel, és lefedve hagyjuk kihűlni. A kihűlt joghurtot hűtőszekrénybe tároljuk, itt 2-3 napig is eláll. Tálaláskor a joghurtot mindig jó hidegen kínáljuk. Kapcsolódó fórumok: melasz készítése házilag fóliasátor készítése boszorkányorr készítése konyak...

Érdekel a cikk folytatása? »

Lestyánpálinka vagy likőr készítése

lestyán2

...agy ennek megfelelő kész lestyánpálinka amit egy citrom levével elkeverünk, adunk még hozzá 1 dl fehér bort és máris tálalhatjuk. Tálaláskor talpas kehelybe vagy csőpohárba töltjük, és jégkockákkal dúsítjuk. A pohár szélét citromkarikával díszíthetjük amin egy friss lestyánlevelet szúrunk át. Kapcsolódó fórumok: yhs-per_003 penta kristály olvasónapló készítése madárcsapda házilag sütőtök cefre készítése melasz készítése otthon olvasónapló...

Érdekel a cikk folytatása? »

Akvárium készítése

...n jó nézni, arról nem is beszélve, ha mi magunk készítjük az egészet. Ebben az esetben nem csak gyönyörködhetünk, hanem igencsak elégedettek is lehetünk magunkkal. Mindenkinek sok sikert a barkácsoláshoz! Kapcsolódó fórumok: eresztek keszitese hangya jelmez akvárium háttér készitése házilag masni kötés technikák fáraó jelmez készítés hangya jelmez készítés méhecske jelmez készítése majom jelmez készítés házilag haljelmez mókus jelmez szabásminta...

Érdekel a cikk folytatása? »

A habzóborok készítése

pezsgő

...elepszenek meg. Ezután az üvegek nyakát lefagyasztják, a dugót kihúzzák, és az erjedés során keletkezett szén-dioxid nagy nyomása kirepíti a fagyott élesztődugót. A palackot borral, cukoroldattal töltik fel, mielőtt újra bedugaszolnák. Az üveg belsejében ezután még további erjedés mehet végbe. Kapcsolódó fórumok: karacsonyi asztaldiszek katica csáp készítése sör szagu szeklet...

Érdekel a cikk folytatása? »

Sárgabarack lekvár készítése

sárgabarack

...nnal tegyük olyan helyre, ahol körbe tudjuk az üvegeket vastag ruhákkal takarni (alulról és felülről is. Ezt száraz duncolásnak hívják. Majd hagyjuk itt, amíg teljesen kihűl (ez általában két-három napot vesz igénybe). Miután teljesen kihűlt betehetjük a kamránkba a végleges helyére. Az üvegeket célszerű felcímkézni, hogy mikor készült a sárgabarack lekvárunk. Kapcsolódó fórumok: cicafül készítése borlekvár készítése borlekvár receptje borlekvár...

Érdekel a cikk folytatása? »

Rózsacsokor készítése

rózsacsokor

...Amint kész a csokor, már csak egy szép, hozzá illő vázát, vagy edényt kell találnunk. A legjobb, ha a rózsacsokrot bimbókból készítjük el, így jelentősen tovább tart, és könnyebb is csokrot készíteni belőle, mint az érzékeny kinyílt rózsából. Kapcsolódó fórumok: galamb csapda házilag sün jelmez házilag rozsacsokor keszitese gyömbér pálinka készítése...

Érdekel a cikk folytatása? »

Vadvirágcsokor készítése

vadviragcsokor

...k a következő növényeket: martilapu levél, tölcsérfürt ág, díszhagyma, dísz csorba, őszirózsa, kapor, moha. Ezt a típust az előző stratégiát követve készíthetjük. Ha azt szeretnénk, hogy igazán természetesnek hasson a csokor, tegyünk a tűzőhabra földet, homokot, köveket, vagy kődarabokat. Kapcsolódó fórumok: csicsóka bélgáz dunsztkötés fülre díszmasni készítése csicsóka lekvár recept...

Érdekel a cikk folytatása? »

Cseresznye és meggy kompót készítése.

meggy

...eltörjön. A megtöltött üvegeket celofánnal zárjuk le. Azután azonnal tegyük olyan helyre, ahol körbe tudjuk az üvegeket vastag ruhákkal takarni (alulról és felülről is. Majd hagyjuk itt, amíg teljesen kihűl (ez 2 napot vesz igénybe). Miután teljesen kihűlt betehetjük a kamránkba a végleges helyére, és onnan akkor vesszük elő, amikor cseresznyét szeretnénk enni. Kapcsolódó fórumok: cseresznyebor készítése álomfejtés meggy papírkalap hajtogatás...

Érdekel a cikk folytatása? »

Kovászos uborka készítése

ubi

Itt a nyár a meleg és itt az ideje a házi kovászos uborka készítésének. A kovászos uborka nagyon finom, és soha nem tudunk annyit készíteni belőle ami ne fogyna el. Nagy hátránya, hogy ha kész csak hűtőszekrénybe lehet tárolni és ott is csak kb. egy hétig. A kovászos uborkához 1,5 kg, 10-15 cm hosszú uborkákat vásároljunk. Az uborkákat folyó víz alatt mossuk meg, jó alaposan, ha szükséges körömkefével is megdörzsölhetjük. Az se baj ha előbb...

Érdekel a cikk folytatása? »

Friss fórum hozzászólások