Kezdőlap / Szex / Ringattassuk magunkat az erotika nászágyába

Ringattassuk magunkat az erotika nászágyába

Az anyától tanult babusgatási formák korai bevésődésének emlékei öntudatlanul megjelennek a babáját ringató kislány anyaszerep játékaiban. Ezek a viselkedésformák a játékok során tovább fejlődnek, s majd akkor teljesednek be, ha a kislányból is gondoskodó anya lesz. Anyaként ő is hasonló módon nemi megkülönböztetés nélkül fogja tovább adni a benne is az anyával való nemi azonosság talajában gyökerező szeretet-megnyilvánulásokat.
A nő szerelmeséhez is gyakran anyai érzelmekkel fordul. A gondoskodó, megértő és beleélő viselkedésformákat az igazi nő partnerével, férjével is gyakorolja, többnyire öntudatlanul. A lányok élményvilágába a szeretet-megnyilvánulások nemtelen előjellel épülnek be, hiszen az anyától eltanult bánásmód is hasonló alapról indult.
Minden nő azt várja szerelmesétől – kissé költőien szólva -, hogy a férfi a szeretet bölcsőjéből átringassa az erotika nászágyába. Amikor nem ez történik, hanem a férfi azonnal a tárgyra tér – a nő riadtan visszahúzódik, és ez akkor is így van, ha a férfi felé ezt az érzést nem közli sem szóban, sem más módon. Minden nő arra vágyik, hogy szeressék, és ezt az igényét akkor érzi kielégítettnek, ha az anyáéhoz hasonló becézgető, babusgató formulák előzik meg a szexuális együttlétet.
A nő mindig újra és újra ezt várja el, és gyakran kell csalódnia. A férfi gyors lerohanása sok nőben nemcsak aktuálisan gátolja meg az oldódás és az orgazmus lehetőségét, hanem előfordul – és nem is ritkán -, hogy elmegy a kedve a szexualitás mindenféle megnyilvánulásától. Az ismétlések előszelét érezve már szorong, és ez lesz az oka annak, amikor az asszony már az asztalnál ürügyet keres és talál veszekedésre, hogy ezzel megelőzze a férfi nemi közeledését az ágyban.
Persze a nők ezt is női aggyal képzelik el, noha a férfiak egyáltalán nem így gondolják. A szexuálisan jól működő férfit egy kis asztali veszekedés távolról sem tántorítja el az ágyban való szexuális kezdeményezéstől. Ez olaj a tűzre, újabb sértődés: a nő nem érti, hogy lehet ebben a haragos állapotban kedve az egészhez a férfinek. Így aztán mindkettőjük hangulata elromlik, és még jó, ha reggelre elmúlik a düh, a feszültség, és nem haraggal indul az új nap, az új szexuális lehetőség.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nemi erőszak esetén teendő

Először is próbáld megelőzni a bajt. Senki mellett nem áll egy ember, hogy a nap ...

Hozzászólás