Kezdőlap / Fogyókúrás receptek / Update 1 Párolt alma recept

Update 1 Párolt alma recept

Hozzávalók:
• 30 dkg zöld alma

• 5 dkg vaj • fahéj

• folyékony édesítőszer

• 1 dl száraz fehérbor

• 1 evő-kanál zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben. Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.

Ha elforraltad a levét, kész a csemege.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zabpelyhes palacsinta (update1) recept

Hozzávalók: -6 evőkanál zabpehely -2-3 tojás -1 teáskanál olívaolaj -kicsi gesztenyemassza -tej Kapcsolódó fórumok:zabpelyhes palacsinta …

Leave a Reply