Kezdőlap / Fogyókúrás receptek / Update 1 Toszkán halleves (20g szénhidrát, 305 kcal/adag) recept

Update 1 Toszkán halleves (20g szénhidrát, 305 kcal/adag) recept

Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:

1 kisebb konyhakész hal (kb.70 dkg),

1 szál póréhagyma,

2 szál sárgarépa,

3 paradicsom,

fél zellergumó,

1 fej hagyma,

3 gerezd fokhagyma,

1 evőkanál citromlé,

fél csokor petrezselyem,

só,

bors,

tárkony

Elkészítés:
Az alaposan megtisztított hal fejét, farkát levágjuk. Gerincét kiemeljük, törzsét 2 cm-es darabokra vágjuk, és meglocsoljuk citromlével. Fazékba helyezzük, fejjel farokkal együtt és leöntjük másfél liter vízzel. Hozzáadjuk a karikákra vágott sárgarépát, póréhagymát, a kockára vágott zellert, az egészben hagyott hagymát és fokhagymát. Sóval, borssal, tárkonnyal, és az összekötözött petrezselyemmel fűszerezzük. Fedő alatt, 20 percig főzzük.

A család többi tagja, pirított zsemlekockával fogyaszthatja.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zellerkrémleves diétásan recept

Hozzávalók: 1db nagy fej zeller 2 dl zabkorpa ízlés szerint ételízesítő

Hozzászólás