Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Astrodiéta – Mérleg

Astrodiéta – Mérleg

Mottó „A dúskálás fokozza a motivációt”
A Mérleg csillagjegyűekre (09. 24.–10. 23.) a hosszú, de húsos, kerek formák, a felső rész igen fejlett (váll, mellek), formás, izmos lábak jellemzőek.
Kockázati zónák: a köldök alatt, és a mell, arc, nyak, váll, karok.
A Mérleg csillagjegyűek nagyon nehezen szánják rá magukat a fogyókúrázásra, mivel a jegy szülöttei igazi ínyencek az ételek élvezői. Szeretik az apró falatokat. Így a legjobb motivációjuk számukra egy olyan fogyókúra, amiben csábító ínyenc fogásokat ehetnek, emellett azonban fogyni tudnak.
A Mérlegeknél az elhízásának oka az egészségtelen életmód, és a rendszertelen étkezés. Javasolt számukra a fogyókúra alatt, hogy három este készítsenek izzasztópakolást, ez segíti a zsírok elégetését és a szöveteket feszesség teszi.
A Mérlegnek az ideális fogyókúra az, hol sok apró étkezés van. Ezért nekik különösen ajánlott a 10 napos diéta napi 5 étkezéssel. , amelyben a reggeli legyen két snack, egy meleg és egy hideg étkezés.
A fogyókúra idején pihenjenek minél többet, fogyasszanak lassan égő cukrot (kenyér, müzli) és ne nassoljanak. Esténként kutyafa-(égerfa)-tea ajánlott, amely májtisztító és epekarbantartó hatású.
A Mérlegeknek fogyókúrára legjobb s
február és a augusztustól decemberig terjedő időszak. Jellemző a jegy szülötteire
hogy hamar feladják a rendszeres edzést, A
Mérleg csillagjegyűeknek ajánlott mozgási formák a következők: a jóga, a tánc, a ritmikus sportgimnasztika, a hastánc, stretching.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás