Kezdőlap / Egészség és fitness / Easy-fit / Az EasyFit gyümölcs összetevői

Az EasyFit gyümölcs összetevői

Az EasyFit fogyasztószer százszázalékosan természetes összetevőkből áll, így garantálja a mellékhatás mentes, tartós fogyást, és az egészséges életmód megtartását egyszerre.
Az összetevők között a gyümölcsöket, és azon belül is megemlíthetjük elsősorban az áfonyát, melynek önmagában számtalan pozitív tulajdonságát lehetne felsorakoztatni. Az áfonyák között az EasyFitben felhasznált feketeáfonya tartalmazza a lehető legmagasabb mikro tápanyag mennyiséget. Tápanyagban dússágát elsősorban annak köszönheti, hogy az őserdőkben nő, méghozzá pálmafákon. Az ottani emberek a legtökéletesebb ételnek tartják az egész világon, hiszen tápanyagban dús, azonban ezzel együtt tele van vitaminnal, és ásványi anyagokkal is. Nagymértékben tartalmaz antioxidánsokat, nyomelemeket, rostokat. Mindennek köszönhetően kiválóan elősegíti az emésztést, és a koleszterin szintet is alacsonyan tartja.
A követező összetevő, a gránátalma, melynek a gyógyászati felhasználása már több évtizedre nyúlik vissza. Kiváló antioxidáns, és nagyon gyorsan felszívódik. Ezzel együtt a gránátalma rendelkezik egy úgynevezett méregtelenítő hatással is, hiszen meggátolja a gombák, és a baktériumok elszaporodását a szervezetben. Az áfonyától még nagyobb mértékben képes csökkenteni a koleszterin szintet, így jótékonyan befolyásolja a szív működését.
Az ananász, felgyorsítja a zsírégetést, ami hatalmas előny a fogyókúrázók számára. Fontos megemlíteni a vízhajtó, méregtelenítő hatását is, valamint azt, hogy elősegíti az emésztésünket. Nagyon magas vitamin, ásványi anyag, és rosttartalommal bír, így a sav-és a lúg egyensúlyát is egészséges mértékben befolyásolja.
Az EasyFit fogyasztószerben fellelhető gyümölcsök tehát csakis pozitív hatást gyakorolnak az egészségünkre, és kedvezően befolyásolja a fogyást is.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miért más az Easy-Fit?

Amerika táplálkozási kiegészítő piac egyik vezető terméke az EasyFit melynek segítségével több millióan értek el …

Hozzászólás