Buchinger-kúra

Az alábbi egy hetes kúra hatékony eszköze a fogyásnak és a méregtelenítésnek, de fontos, hogy kizárólag orvosi felügyelet mellett lehet elvégezni. De a választást nem fogjuk megbánni, hiszen amellett, hogy leszámolhatunk a túlsúllyal, a káros anyagoktól is megszabadítjuk szervezetünket, így a testünk megkönnyebbül a szó szoros és átvitt értelmében is. Frissnek és energikusnak fogjuk érezni magunkat.
Lényegében a kúra maga léböjtkúrának tekinthető, ami mint tudjuk a leghatásosabb és leginkább ismert fajtája a méregtelenítő módszereknek. A tápanyagok bevitelét drasztikus módon csökkenteni kell, mert így a szervezetünk az eddig elraktározott zsírokhoz nyúl, mintegy felhasználja a „félretett készleteit”. Hatása látványos, és általában tartós is, mivel a kúra után megváltozik az étrend is, előtérbe kerül az egészségesebb, normál emésztést és anyagcserét biztosító ételek fogyasztása. Az egy hét alatt a szervezet teljesen kitisztul, ami az egész szervezetre pozitívan hat.
Amit mindenképpen szem előtt kell tartani: mint már a bevezetőben is szó volt róla, fontos, egy orvos kísérje figyelemmel kúrát, akinek minden szavát be kell tartani. A legfontosabb bizonyára az lesz, hogy rengeteg folyadékot kell elfogyasztani, hisz léböjtkúráról van szó, napi 3-4 liternél kevesebbel nem lehet elvégezni a méregtelenítést, súlycsökkentést. És a tornáról sem szabad megfeledkezni, 1-1,5 órán keresztül végezzünk valamilyen sportot, ez lehet akár séta is. Az egy hét letelte után pedig fontos, hogy csak fokozatosan térjünk vissza a rendes étkezéshez, kezdjünk csak gyógyteával vagy zöldséglevessel. ÉS minden nap reggel meg kell inni egy pohár vizet, amibe keserűsót keverünk.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás