Kezdőlap / Egészség és fitness / Easy-fit / EasyFit étrend: reggelire!

EasyFit étrend: reggelire!

Az EasyFit testsúlycsökkentő tabletta forgalmazója nem ígér csodát. A kapszula szedése mellé rendszeres testmozgást és diétázást javasol ez által növelhető a fogyás és gyorsítható a folyamat.
Legtöbb diéta alapja az energia dús reggeli és egy könnyű vacsora. Fontos hogy reggel megfelelő mennyiségű táplálék jusson a szervezetünkbe, hisz energiára lesz szükségünk a nap folyamán.
Reggelire kiválóan megfelel egy toast kenyér, teljes kiőrlésű kenyér, magvas zsemle vagy akár pirítós. Ezt ízesíthetjük kedvünk szerint, de a tejtermékek a leginkább ajánlottak. Túró például fűszerrel, zöldséggel ízesítve (sokan ismerik és szeretik is a kőrözöttet), vagy akár szendvicset is készíthetünk zöldségekkel, paradicsommal, uborkával,paprikával. Az édesszájúak mézzel vagy lekvárral is fogyaszthatják. Azok akik nem rajonganak a túróért, helyettesítsék tejföllel.
Fontos, hogy figyeljünk a mennyiségre. Nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk. Amennyiben mégis megéheznénk ebéd előtt, reggeli után két órával egy pár falat tízóraival csillapíthatjuk éhségünket.
Reggeli után fogyasszunk egy pohár rostos italt, gyümölcslevet. A nap folyamán is fontos a megfelelő folyadékbevitel. Legjobb az ásványvíz, de ebből is a szénsavmentes vagy az enyhén szénsavas, mivel a szénsavas ásványvizek, üdítők tágítják a gyomrot.

Ne felejtsük el a kapszulákat kétszer egy nap az étkezések előtt kell bevenni. Klinikai tesztek alapján semmilyen negatív hatást nem tapasztaltak több tabletta fogyasztása esetén, de javasolt az előírt napi adag betartása. E mellett az alkotóelemekkel szembeni túlérzékenységet sem tapasztaltak.
A diéta és könnyű edzés mellett heti 2-3 kilogrammtól havi szinten pedig 4-8 kilogrammtól szabadulhatunk meg az EasyFit segítségével.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miért más az Easy-Fit?

Amerika táplálkozási kiegészítő piac egyik vezető terméke az EasyFit melynek segítségével több millióan értek el …

Hozzászólás