Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Fogyjunk infraszaunával!

Fogyjunk infraszaunával!

Aki nem bírja a kíméletlen, sok lemondással járó diétát, annak sem kell csüggednie, diéta nélkül is elérheti a kívánt súlycsökkenést. Infraszaunával, akár heti 2 kg-ot fogyhatunk, ha rendszeresen alkalmazzuk, és még az egészségünkre is jótékony hatással lehet.
Egy kicsit beszéljünk róla, hogy hogyan is fejti ki hatását. Az infraszaunában a meleget adó infrasugaraknak köszönhetően testünk elkezd izzadni, azaz a káros anyagok távoznak a szervezetből, hiszen a pórusok kitágulnak. Ezeket az infrasugarakat a fűtőlapok, illetve fűtőszálak bocsájtják ki, és egészen a test legmélyebb rétegeibe képesek behatolni (hatásosabban, mint a finn szauna), a legmélyebben levő zsírsejtekhez is eljutnak. Az infraszaunában egyenes arányban van a hatásosság a sugárzást kibocsátó részek nagyságával. Az infraszaunázás során tehát az oldott zsírokat is kiizzadjuk a szervezetből, 30-40 perc alatt elveszíthetünk akár 800-900 kalóriát is, és arról se feledkezzünk meg, hogy a bőrünket is szépíti, búcsút mondhatunk a narancsbőrnek is. Egészségvédő hatása: erősíti a szívizmokat, növeli az állóképességet.
Fontos, hogy a folyadékpótlásról gondoskodni kell, vízzel, vagy akár gyógyteákkal is, nehogy a vércukorszint drasztikusan leessen. Használat előtt érdemes letusolni, megszárítkozni, és úgy elkezdeni a szaunázást. És utána is azonnal álljunk be a zuhany alá, így eltávolítjuk testünkről a szaunázás során kiizzadt mérgeket. Csodát természetesen ne várjunk el az első alkalom után, de legyünk kitartóak, és ha mellette az étrendünket is átalakítjuk egy kicsit, akkor garantáltabb a cél elérése.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás