Kezdőlap / Szex / Hagyd magad, hamarabb szabadulsz

Hagyd magad, hamarabb szabadulsz

Nem könnyű kitalálni a nő vágyait. Egyik nap jól esik neki, ha a férfi simogatja a mellét, máskor azt mondja: Jaj, ne! Ez fáj! – Ki érti ezt? – A férfi nem nagyon. Persze maga a nő sem.
A férfi megbántódik, ha a nőnek nincs kedve, ha elutasító, hiszen hiúságában érzi sértve magát. Ám ha a nő a hagyd magad, hamarabb szabadulsz ősi paraszti bölcsesség értelmében elfogadja a közeledését, ha éppen nincs kedve a szexhez: a férfi dacos lesz, hogy a nő nem lelkesedik azért, amit ő erőszakolt ki tőle. „Nem örül, nincs orgazmusa, olyan, mint egy darab fa stb.” A férfi akkor sem boldog, ha a nő túlságosan aktív, mert ettől egy idő után elfárad, csökken a merevedése, akár jogosan, akár nem, de mégis, legközelebb szorongani kezd, hogy kudarcba fullad a szeretkezésük.
Emberek vagyunk: nők és férfiak. A nő női szemmel nézi a férfit és a férfi férfiszemmel a nőt. Ez pedig gyakran vezet látáshibákhoz. Néha próbáljuk fel a másik nem szemüvegét is! Ha nem is ránk szabott, azért a körvonalakat még láthatjuk azon át is… Talán jobban, mint szabad szemmel!
Ha sikerül – kinek-kinek a saját eszközeivel – a hódítás, máris megkezdődik az öntudatlan párharc: a megtartásért. A megszerzésért inkább a férfiak, míg a megtartásért inkább a nők harcolnak. Az együttélés jó érzéseit csak úgy sikerül hosszú távon megtartani, ha mindkét fél, de főleg a nő nem sajnálja a megfelelő energiabefektetést a házitűzhely táplálására, hogy a körülötte élők jó érzéssel melegedjenek mellette.
Ha megszeretünk valakit, és nincs mellettünk: hiányoljuk, s vágyat érzünk, hogy vele legyünk. Ha az együttlét mindkét fél számára kellemes: csökken a hiányérzet miatti feszültség. Ha olyannal vagyunk együtt, akit nem szeretünk: nem a hiányérzetünk csökken, hanem a feszültségünk nő. Ha számunkra közömbös emberrel töltünk együtt bizonyos időt: csak az idő múlását lessük türelmetlenül, egyre jobban csökken a toleranciánk, és nő a túltelítettség miatt érzett feszültségünk.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nemi erőszak esetén teendő

Először is próbáld megelőzni a bajt. Senki mellett nem áll egy ember, hogy a nap ...

Hozzászólás