Kezdőlap / Szex / Haveri szex

Haveri szex

Szex a haverral? Sokak szerint nem lehetséges, de ha mégis akkor csalódás lesz a dologból. Általában a nők minimum egy pici érzelmet belevisznek a szexben, bár sokan azt állítják, hogy nekik megy érzelmek nélkül, azért valljuk be, egy minimális vonzódás biztosan kell egy szexhez.

Miért is jó egy ilyen kapcsolat?
Mivel haveroddal akarsz szexuális kapcsolatot részesíteni, így valószínűleg tudomásod van róla, hogy hány barátnője volt, esetleg szexuális méreteivel is tisztába vagy. Persze az óvszer használata még akkor is kötelező, hogy ha gyógyszert szedsz, sose lehet tudni lappang e benne valamilyen betegség, amiről még ő se tud. Megbeszélhetitek, hogy hogyan is akarjátok, egyszeri alkalommal, esetleg összejárni többször szexelni. Nincs tabu téma, hiszen nem párkapcsolatban vagy, nyugodtan kimondhatod mit akarsz, semmi következménye nem lesz, ha esetleg furcsa vágyaid vannak, maximum nemet mond rá.

Miért is nem jó egy ilyen kapcsolat?
Egy suliba járás esetén ha megtudják a többiek, akkor rossz fényt is vethet rá. Úgy gondolhatnak rád, hogy bárkivel ágyba bújsz. Ha egy baráti társaságotok van, és rossz vége lesz a szexkapcsolatnak, akkor valamelyikőtök ki fog esni a társaságból. Az orgazmus olyan hormont szabadít fel, ami közrejátszik a szerelembe, így érzelmileg is kötődhetsz hozzá egy idő után. Mivel a kapcsolat csak szexről szól, így amint valamelyikőtök talál komoly barátot/barátnőt, rögtön vége lesz a szexkapcsolatnak.

Alapvető szabályok:
egyszeri alkalom, vagy többszörösen
utcán kézen fogva jártok e
mással szabad e lefeküdni
hívások gyakorisága
a hívás csak arra korlátozódik, amikor szexelni akar valamelyikőtök, vagy esetleg más témába is

Ha ezeket tisztáztátok, akkor jó pár konfliktustól megkímélhetitek magatokat.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nemi erőszak esetén teendő

Először is próbáld megelőzni a bajt. Senki mellett nem áll egy ember, hogy a nap ...

Hozzászólás