Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Hogyan fogyaszt az alma?

Hogyan fogyaszt az alma?

Egyszerűen és egészségesen adhatunk le súlyunkból, ha naponta almát fogyasztunk. Ennek lényege, hogy étkezések között az egészségtelen nassolni valókat almával helyettesítjük. Érdemes emellett megennünk minden étkezés előtt egy egész almát, ettől kevesebbet kívánunk majd enni.
Az alma tele van hasznos vitaminokkal, ásványi anyagokkal és egyéb tápanyagokkal, amelyek fontosak szervezet számára.
Kutatások kimutatták, hogy azok közül, akik gyümölcsöt adtak az étrendjükhöz, az almát vagy körtét fogyasztók többet fogytak, mint a többiek.
Sokat halljuk, hogy napi egy alma az orvost távol tartja. Úgy tűnik, a súlyfelesleget is! Emellett finom, többféleképpen fogyasztható gyümölcs. Ha étkezés előtt és nassolni valóként almát, banánt eszünk, már egy pár nap után észrevehetjük, hogy fogytunk.
Azzal, hogy az egészségtelen nassolni valóinkat egészségesekkel helyettesítjük, nem csak a fogyáshoz járulunk hozzá, de egy új egészséges szokást alakítunk ki azzal, hogy leszokunk a régi rossz gyakorlatról.
Ne várjunk azonban lehetetlent: ezzel a módszerrel néhány kilótól megszabadulunk havonta, de ne kívánjuk, hogy gyorsan rengeteget fogunk fogyni tőle. Határozzuk el, hogy legalább egy hónapig betartjuk az almás étrendet, hogy lássuk az eredményét. Ne adjuk fel túl korán.
Ne feledjük, ez nem olyan módszer, amivel gyorsan lefogyunk, aztán elfelejtjük. Sokkal jobban járunk, ha szokásunkká válik az egészségtelen rágcsálnivalók helyett az almához folyamodni.
Végül: ne essünk kétségbe, ha esetleg nem fogyunk! Először ki kell alakítanunk a jó szokást, utána minden esélyünk megvan rá, hogy automatikusan lemennek a felesleges kilók.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás