Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Könyv / Jennifer Blake: Az árva, Az özvegy

Jennifer Blake: Az árva, Az özvegy

Jennifer Blake nemzetközileg elismert író, tiszteletbeli és okleveles tagja a Romance Witers of America-nak. Több mint 50 könyvet írt, melyeket 18 nyelvre fordították le. Goldonna közelében született, Louisiana államban, a nagyszülei sajátépítésű házában. Férjnél volt, s már gyermekei is születtek mikor el kezdett írni. Olyannyira sikeres lett, hogy már több mint kilenc millió eladott könyvet mondhat magáénak. Jelenleg Quitman közelében, Észak-Louisianában élnek egy tóparti házban. Imád kertészkedni, régiségeket gyüjt, e mellett szabad idejében szeret festeni, kézimunkázni beleértve a steppelést is.
Regényei közül most Az árvát és az özvegyet szeretném kiemelni.

Az árva:
Cyrene Nolte a szüleivel érkezik Új-Franciaországba száműzetésben. Szülei halála után a Breton fivérek veszik pártfogásuk alá az árva lányt, aki cserébe mos, főz, takarít rájuk. Egy véletlen folytán megmenti René Lemonnier életét. A férfi nőcsábász voltát felhasználva próbál börtönéből szabadulni azonban a terv balul sül el, s korábbi börtönéből egy újabba csöppen. Cyren álma, hogy szabad legyen, most mégis választania kell, a szabadság és a szerelem között.

Az özvegy:

Riva megpróbálja megakadályozni az unokahúga és a kormányzójelölt fia közötti házasságot. De vajon milyen ok áll a gyönyörű és fiatal özvegyasszony érthetetlen magatartása mögött. Miért olyan elszánt, miért tesz kockára mindent? Az írónő Riva életének bemutatásával világít rá a múltra, a rejtélyre és ettől olyan izgalmas a könyv. Végig tartogat fordulatokat számunkra.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Biblia felosztása: az Újszövetség

A mai ember számára talán legtöbb üzenetet a Bibliában szereplő Újszövetség könyvei adják. A tömör, …

Hozzászólás