Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Kéthetes fogyókúra

Kéthetes fogyókúra

Ez alatt a két hét alatt elég gyors, és nagymértékű fogyás várható, de csak akkor, ha a diéta pontjaihoz ragaszkodva betartjuk az utasításokat. Így 14 nap alatt összesen majdnem tíz kilótól szabadulhatunk meg. Fontos, hogy a fogyókúra alatt mindenképp fogyasszunk minden nap két és fél, vagy három liter vizet. Az étrend a következő:
Hétfő: Reggelire igyunk egy csésze kávét, vagy teát, és mellé együnk egy zsemlét. Ebédre együnk spenótot, hozzá két tojással. A vacsora sertéskarajból készült steak legyen, és mellé fogyasszunk friss zöldsalátát.
Kedd: A reggeli ugyanaz, egy csésze kávé/tea, és egy zsemle. Az ebéd steak, mellé zöld saláta, és egy kevés gyümölcs. Vacsorára együnk sonkát, lehetőleg sertéshúsból.
Szerda: Reggeli ugyanaz. Ebédre együnk két főtt tojást, zöld salátát, és egy kis paradicsomot. Vacsorára ismét ehetünk sonkát.
Csütörtök: Reggelire együnk a már ismert, és megszokott zsömlét, egy csésze kávéval, vagy teával. Ebédre főzzük meg egy tojást, hozzá pedig együnk valamennyi sajtot, és egy adag káposztát. A vacsora pedig legyen egy natúr kefir, vagy natúr joghurt társaságában egy kis gyümölcs. (Bármilyen gyümölcs lehet, csak ne kompót, vagy befőtt)
Péntek: Ezen a napon változatos a reggeli, mégpedig reszelt sárgarépa citromlével, és egy zsemle. Ebédre együnk dinsztelt halat, paradicsommal. Az utolsó hétköznap vacsorája steak lesz, zöldsalátával.
Szombat: Szokásos reggeli, kávé/tea, és zsemle. Ebédre ajándékozzuk meg magunkat egy kisebb adag grillcsirkével, és hozzá köretként együnk zöldsalátát. Vacsorára együnk egy kis sárgarépát, és egy főtt tojást.
Vasárnap: Reggelire együnk egy zsemlét, és igyunk hozzá egy citromos teát. Ebédre ne együnk mást, csak gyümölcsöt, vacsorára pedig az eddig fogyasztott ételek közül bármit, amit csak szeretnénk.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás