Kezdőlap / Szex / Vágyfokozó kellékek

Vágyfokozó kellékek

A szexuális élet egy idő múlva unalmas lehet, ha nem dobjuk fel valamivel.
Lehet romantikus zenét feltenni. A legjobb a lassú, szerelmes dal. Kivéve, ha a párod nem szereti őket, mert akkor könnyen kudarcba fulladhat a próbálkozás.
Főzz a férfinak valami finom vacsorát. Ha nagyon furfangos akarsz lenni, akkor rakj bele vágyfokozó fűszereket. Tuti sikere lesz. Fő, hogy ne egyétek túl magatokat, mert akkor mozdulni se tudtok majd. A szobába rakhatsz gyümölcstálat, lédús gyümölcsökkel, tejszínhabot, csokoládét, a fantázia szab határt annak, hogy hogyan eszitek meg őket.
Használj parfümöt. Valami erotikusat, fújj a párnára és pár helyre. Magadra csak olyan helyre fújjad, amelyik résznél a partner nem fog csókolni, mert a parfüm lecsókolva keserű lesz.
Szerezz be szexi fehérneműt. Igaz hamar lekerül rólad, de a férfiak főleg vizuális típusúak. Ha nagyon profi akarsz lenni, szerezz be combfixed, harisnyatartót. Legjobb az egy kollekciós fehérneműk, ha nem azok, figyelj rá, hogy passzoljanak egymáshoz.
A szobát díszítsd fel, szerezz be selyem ágyneműhuzatot, vagy takarót. Rakj gyertyákat, szerezz jó illatú illatosítót, vagy illatos gyertyát. A lámpát kapcsold le, hogy gyertyafényben szeretkezhessetek.
Masszírozzátok meg egymást, esetleg egy kis erotikus masszázst is be lehet vetni a cél érdekében. A lényeg, hogy lazítsatok, ne gondoljatok az iskolára/munkahelyre/háztartásra. Csak ketten legyetek egymásnak, zárjatok ki minden mást. Így lesz tökéletes a szeretkezés. Tehát bátran hölgyeim/uraim, tessék nyugodtan kísérletezni ilyen dolgokkal.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nemi erőszak esetén teendő

Először is próbáld megelőzni a bajt. Senki mellett nem áll egy ember, hogy a nap ...

Hozzászólás