Hozzávalók:
egy személyre
1 kis fej hagyma
2 paradicsom
2 pár virsli-elhagyható
pici olivaolaj
só,bors,olasz fűszerkeverék,ketchup,pici pirosarany
Norbi Low-Carb tészta-szarvacska
Elkészítés:
A hagymát kockára vágjuk. Közben egy lábasba felrakunk vizet a tésztának, mielőtt forr, beledobjuk a 2 paradicsomot, de úgy, hogy bevágtuk a tetejüket. 1 perc múlva már kis is lehet őket venni a vízből, és utána mehet bele a tészta.
Lehúzzuk a paradicsomok héját, és kockára vágjuk, minél kisebbre.
(Ha akarunk bele virslit, akkor azt most vágjuk kockára.)
Pici olivaolajban megpiritjuk a hagymát, majd bele a virsli, pirul, és a végén jön a kockára vágott paradicsom. Ekkor fűszerezzük, pici víz, összerottyan és kész is. Kb. akkor, amikor a tészta is kész:-D
Tanácsok:
Finomabb mint a bolti por bolognai és biztosan tartósítószer-mentes:-)Tetejére lehet update 1-es sajtot tenni, én nem nagyon szoktam.
Elkészítési idő: 20 perc