Hozzávalók:3 almacsipet sóédesítőszerfahéjszegfűszegcitromleve (+héja egészben)1 evőkanál étkezési keményítő

Elkészítés:A fűszereket kb. 1 liter vízben felteszem főni. Az almákat meghámozom, kockákra vágom. Az elkészített fűszeres lével felfőzöm, hamar megpuhul. Majd kiveszek a levesből két merőkanálnyit (alma+lé) és az keményítővel összeturmixolom, majd visszaöntöm a leveshez, kiforralom.

Tanácsok:Először bizarr ötletnek tűnt, de a gyümölcsnapok elég nehezek, gondoltam, jó lenne egy kis leves. :) Hidegen fogyasztva finomabb.

Elkészítési idő:30 perc

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!