Hozzávalók:3 almacsipet sóédesítőszerfahéjszegfűszegcitromleve (+héja egészben)1 evőkanál étkezési keményítő
Elkészítés:A fűszereket kb. 1 liter vízben felteszem főni. Az almákat meghámozom, kockákra vágom. Az elkészített fűszeres lével felfőzöm, hamar megpuhul. Majd kiveszek a levesből két merőkanálnyit (alma+lé) és az keményítővel összeturmixolom, majd visszaöntöm a leveshez, kiforralom.
Tanácsok:Először bizarr ötletnek tűnt, de a gyümölcsnapok elég nehezek, gondoltam, jó lenne egy kis leves. :) Hidegen fogyasztva finomabb.
Elkészítési idő:30 perc
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!