Hozzávalók:
6 dl natúr joghurt (kb. 1,5 nagy doboz)
4-5 evk folyékony édesítő
1 kk vanília aroma v. 1/2 vanília rúd belseje
1 cs. 25 gr-os étkezési zselatin
2 cs. 50 gr-os tejszínhabpótló por
4 dl tej
gyümölcs tetszés szerint
Elkészítés:
A joghurtot, édesítőt, vaníliát összemelegítjük, vigyázva, h ne legyen nagyon meleg (a joghurt miatt)! Hozzákeverjük a zselatint, hagyjuk hűlni.
Felverjük a tejszínt a tejjel, nem túl keményre. Majd belekeverjük a langyos joghurtba.
Felét egy tálba öntjük, gyümölcsdarabokat dobálunk bele, majd a másik felét is ráöntjük. Újra mehet bele gyümölcs.
Lehűtjük(legjobb egy egész éjszakát a hűtőben hagyni), és ha remegős, mint a kocsonya fogyasztható!
Elkészítési idő: 50 perc