Hozzávalók:4 személyre:50 dkg gyalult tök5 dkg hagyma1 dl 12%-os tejföl1 evőkanál lisztfél csokor kaporsópirospaprikaecet

Elkészítés:A hagymát teflonban megpirítom, megsózom, és meghintem pirospaprikával. Hozzáadom a tököt, és saját levében puhára párolom. A kaprot apróra vágom, a tökre szórom. A tejfölt simára keverem a liszttel, behabarom vele a tököt. Pár csepp ecet jön még hozzá, és tálalható.

Tanácsok:Magamnak sült virslit szoktam hozzá készíteni, de a család sült kolbásszal, pörkölttel, fasírozottal szereti inkább. :)

Elkészítési idő:40 percKalóriatartalom:60 kcal

Kapcsolódó fórumok:

  • tökfözelèk

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!