Kezdőlap / Önismeret / Ezoterika / Egely-kerék vitalitásmérő

Egely-kerék vitalitásmérő

Ez az eszköz tízéves kutató-, fejlesztő munka eredményeként jött létre. A feltaláló, Dr. Egely György gépészmérnök, több mint tíz éven át végzett intenzív kutatásokat a különleges energiaátadási folyamatok területén. Ennek egyik eredménye ez a többszörös nemzetközi díjas műszer, amely a világon egyedülálló.
A készülék valószínűleg a legkomolyabb játék, vagy a legjátékosabb komoly dolog ,amivel az ember valaha is találkozott. Kipróbálhatja,megmérheti , fejlesztheti vele saját életenergiai szintjét.
Az életenergiai régóta ismert a Föld számos kultúrájában, de fizikája tulajdonságai jórészt ma is ismeretlenek, feltáratlanok.
Ennek a készüléknek az az egyik célja, hogy bárki meg tudja mérni a saját,egészségi állapotát befolyásoló életenergiai szintjét(vitalitását)
Az életenergiai vagy vitalitás a szervezet üzemanyaga, s ha valakinek hosszabb ideig kevés van belőle, az hosszú távon súlyos egészségi problémákat okozhat.A készülék segítséget nyújt a betegségmegelőzésben. egészségünk javításában , egyénre szabva.
Int arra is figyeljünk magunkra, óvjuk egészségünket, és vitalitásunk újra legalább átlagos szintű legyen.
Vitalitás növelése: alvás, lazító gyakorlatok,sport,vitaminok,nyomelemek,étkezés, ionszint, víz struktúrája,egyéb módszerek.
A szerkezet használata egyszerű a kezünket kell a készülék mellé helyezni, az elektronikus számláló Led-ek segítségével jelzi az elért maximális értéket.Néhány perces próbálkozás után észre fogjuk venni,hogy akaratunkkal ,különböző tudatállapot beállításával befolyásolni tudjuk a kerék forgásának sebességét.Egyik vagy másik kezünk más-más irányba forgatja az érzékelőt.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tűz jegyek

A nyugati asztrológia 12 állatövi jegyét négy különböző elemre osztjuk fel. Tűz, Föld, Levegő, Víz. …

Hozzászólás