Hozzávalók:
– 4 szelet fehér húsú halfilé
– 10 dkg zöldborsó
– 4 evőkanál olívaolaj
– 2 evőkanál vaj
– 1 db citrom leve
– 1 evőkanál Norbi Update 1-es liszt
– 1 kávéskanál reszelt gyömbér
– 1 teáskanál felaprított mentalevél
– 1 db húsleveskocka (cukormentes)
– 1 evőkanál tejföl
– só ízlés szerint
Elkészítés:
A halfilét mértékletesen sózd meg, bőven locsolj rá citromlevet, majd szórj a tetejére Norbi Update 1-es lisztet.
Olívaolajon alig negyed óra alatt pirosra tudod sütni.
Miután kivetted, ugyanebben a serpenyőben, de már másik adag olajon párold össze a zöldborsót a vajjal, a mentalevéllel, a gyömbérrel.
Mikor megpuhult, öntsd fel egy kevés húslevessel.
Az evőkanálnyi tejtölt hozzáadva villával gondosan törd össze, s az így kapott mártással ízlésesen tálalhatod a halacskát.
Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 1799 kcal
Szénhidráttartalom: 20 gramm