Hozzávalók:
Élesztő
T.só
édesítő
40dkg 1-es liszt
30dkg tk liszt
1,25kg savanyú képoszta
olaj
norbi ételízesítő
cseresznye paprika(én azt nem teszek bele)
füstölt kolbász 1pár
Elkészítés:
Bedagasztjuk a tésztát, és fél órát kelesztjük.Kinyomkodjuk a káposzta levét és egy kiolajozott lábasba tesszük pírítani(fedő alatt)20 perc után amikor már barna a káposzta felengedjük vízzel, hogy pont ellepje majd pici sóval ételízesítővel ízesítjük és rárakjuk a pár centire elvágott kobászokat. A gombócokat kisszaggattjuk/egyszerre 3-at/ és rárakjuk a káposztára amikor megfőtt az egyik oldala átfordítjuk, amikor az is megfőtt kivesszük, és így ismételjük ameddig van tésztánk.
Tálaláskor minden tányérba kell tenni kolbászt, knédlit és káposztát.
Tanácsok:
Isteni finom :o))!!
Kalóriatartalom: 556,3 kcal
Szénhidráttartalom: 3,5 gramm