Hozzávalók:
100 g karfiol
2 dl csontlé
10 g sárgarépa
10 g fehérrépa
3 g étolaj
5 g paprika
5 g paradicsom
petrezselyem, fehérbors, szerecsendió, tengeri só
Elkészítés:
A megtisztított, kockára vágott sárga- és fehérrépát átfuttatjuk a felmelegített olajon, finomra vágott petrezselyemmel meghintjük, kevés csontlevet aláöntve pároljuk. Ha félpuha, hozzáadjuk a rózsáira szedett karfiolt, a paprikát, a paradicsomot és felengedjük a csontlével. Szerecsendióval, fehérborssal ízesítve puhára főzzük. Frissen vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Tanácsok:
Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom!
Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 64 kcal
Szénhidráttartalom: 5,6 gramm
Zsírtartalom: 3,4 gramm