Hozzávalók:
A piskótához:
6 tojás
10 dkg Norbi sütiliszt
10 dkg por édesítő
A krémhez:
4 dl zsírszegény, cukormentes tejszín
6 evőkanál por édesítő (pl: Süssina)
2 pohár zsírszegény tejföl
Elkészítés:
A tojásból, lisztből és cukorból a szokott módon piskótát sütünk majd kihűlés után vízszintesen ketté vágjuk.
Krém: A tejszínt felverjük az édesítővel, majd hozzákeverünk 2 pohár sovány tejfölt. A piskóta lapok közé töltjük, hűtés után hosszúkás szeletekre vágjuk.
Tanácsok:
Gyorsan elkészíthető, egyszerű és nagyon finom süti.
Kép a naplómban. (Egyébként fele krémmel is elkészíthető, csak akkor egy kicsit alacsonyabb lesz)
Elkészítési idő: 25 perc