Klaipeda saláta (10.40 mg koleszterin)Update 1 recept
Hozzávalók:1 kg káposzta 0,5 kg sárgarépa 2 doboz joghurt 1 tubus majonéz 1 csokor kapor 1 csokor petrezselyemzöld 1 evőkanál sóapróra vágott kaprot, petrezselyemzöldet. Frissen őrölt borssal tálaláskor szórom meg.
Elkészítés:Lereszelem a káposztát és a sárgarépát. Egy evőkanál sóval megszórom, kicsit állni hagyom. Később jól kinyomkodom a lereszelt zöldségeket és az előre elkészített mártásba forgatom. Mártás: Elkeverem a majonézt a joghurttal (esetleg kefirrel) és beleszórom az
Tanácsok:Koleszterin csökkentő étel
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!