Hozzávalók:
30 dkg csirkemáj szívvel (vagy anélkül)
1 fej hagyma
3 teáskanálnyi olívaolaj
fokhagyma ízlés szerint
tengeri só
1 egész tojás
4 evőkanál zabkorpa vagy búzakorpa
Elkészítés:
A 2 teásaknálnyi olajon megdinszetelm egy tefonban a hagymátés a fokhagymát, rá a megtisztított, feldarabolt májat (és szívet), mindezt megpirítom. Ha picit kihűlt, hozzáadom a sót, a tojást és a zabkorpát, bormixerrel összeturmixolom. Ma maradék olívával kiolajozok egy alufóliával kibélelt őzgerinc-formát. Az alufólia akkora legyen, hogy be is lehessen takargatni a masszát. 25 perc sülés után kinyitom a tetejét, pirítom még 5-10 percig.
Tanácsok:
Sült csirke mellé vagy csak magában is finom. Szerintem update1, ha arra vonatkozatom. Ez összesen 5 adag, egy adag Weight Watchers pontértéke az én receptem alapján 3 pont. (puszi, WW-s lányok!)
Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: min. kcal