Hozzávalók:43dkg teljes kiőrlésű liszt, 1db Rama margarin, 10 ek. édesítőpor, 2 tojássárgája és édesítős lekvár.
Elkészítés:Sütés előtt pár órával a margarint kivesszük a hűtőből.Az alapanyagokat összegyúrjuk( a gyúrás megkönnyítéséhez NEM használunk tejet v. vizet!!!!!) A tésztához keverhetünk reszelt citromhéjat, így még finibb! A jól összegyúrt tésztát kétfelé vesszük, nem túl vékonyra kisodorjuk, formára szaggatjuk.Előmelegített sütőben sütjük. Mivel barna a tészta nem igazán látható jól, hogy mikor van kész, ezért késsel meg szoktam emelgetni és ha már sötétedik az alja akkor ki lehet venni. Amikor kihűlt össze kell ragasztani lekvárral, a tetejét megszórni Canderellel és isteni fincsi!
Kapcsolódó fórumok:
- parlagfű lekvár recept
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!