Hozzávalók:120 g Norbi liszt (vagy keverve zabkorpával, keményítővel, zsírtalanított szójaliszttel)fél zacskó sütőpor1 tojás170 ml 1.5% tej120 g sütőmargarin5 teáskanál Noebi-sweet édesítőpor (lehet más is)pici só
Elkészítés:Mindent összekeverni, a formákat 3/4-ig tölteni. 8-on pont 25 percig kell sütni, az ajtót nem szabad kinyitni. Ha zabkorpa van benne, álljon úgy 10 percig, had szívja meg magát egy kissé.
Tanácsok:Bármilyem muffin-alapreceptnek jó, csak a szárazanyagtartalom maradjon 120 g.Pl. kókuszos: 20 g kókuszreszelék + 100 g lisztféleség
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!
