Hozzávalók:
2 dl csontlé
30 g sárgarépa
30 g fehérrépa
5 g zeller
20 g kelkáposzta
5 g karalábé
5 g Óvári sajt
3 g étolaj
10 g paprika
10 g paradicsom
5 g vöröshagyma
sűrített paradicsom, petrezselyem, kakukkfű, tengeri só
Elkészítés:
Az étolajon átpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd a finom metéltre vágott zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk kakukkfűvel, paradicsompürével ízesítjük, óvatosan összekeverjük, kevés csontlével felengedjük, pároljuk. Amikor a zöldségek megpuhultak, apróra vágott paprikát és paradicsomot teszünk bele és felengedjük a maradék csontlével. Összeforraljuk. Tálaláskor szórjuk rá a petrezselymet és a reszelt sajtot.
Tanácsok:
Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom
Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 77 kcal
Szénhidráttartalom: 6,8 gramm
Zsírtartalom: 4 gramm