Hozzávalók:
60 g darált párizsi
2 tk.Delma light margarin
1 evőkanál kefír
1 tk. apróra vágott( vagy préselt) vöröshagyma
1 tk. mustár
petrezselyem jól felepritva
Elkészítés:
Egy tálban a ledarált párizsihez adjuk a margarint, a kefírt, a reszelt /pépes/ vöröshagymát, a finomra aprított petrezselyemzöldet, a mustárt, és az egészet jól összekeverjük (óvatosan botmixert, vagy turmixt is hazsnálhatunk).
Tanácsok:
Kenyérre kenve hidegen uzsonnának, diétázóknak abonettel, de melegszendvicskrémnek is finom.
Melegszendvicskrémnek használva reszelt sajttal fedhetjük a tetejét . Valóban finom ,gyors, és előre többet el lehet készíteni belőle mert hűtőben több napig eláll.
Elkészítési idő: 20 perc