Kezdőlap / Fogyókúrás receptek / Párolt káposzta Update1 recept

Párolt káposzta Update1 recept

Hozzávalók:
1 fej káposzta

2-3 evőkanál olívaolaj

2 csapott teáskanál tengeri só

2 csapott teáskanál ételízesítő

1 csapott teáskanál bors

2 evőkanál ecet

ízlés szerint édesítőszer

Elkészítés:
A káposztát kettéhasítjuk, aztán vékony csíkokra vágjuk fel. Forró olajon megdinszteljük, közben apránként megsózzuk, ettől meghatódik, és némi levet enged.

A hatást fokozandó némi borssal, ételízesítővel fedő alatt pároljuk, közben, ha szükséges, pici vizet adunk hozzá. Amikor a káposzta megpuhult, az ecetet és az édesítőszert keverjük hozzá, végül pár percig összefőzzük.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zabpelyhes palacsinta (update1) recept

Hozzávalók: -6 evőkanál zabpehely -2-3 tojás -1 teáskanál olívaolaj -kicsi gesztenyemassza -tej Kapcsolódó fórumok:zabpelyhes palacsinta …

Leave a Reply