Hozzávalók:1 fej káposzta2-3 evőkanál olívaolaj2 csapott teáskanál tengeri só2 csapott teáskanál ételízesítő1 csapott teáskanál bors2 evőkanál ecetízlés szerint édesítőszer

Elkészítés:A káposztát kettéhasítjuk, aztán vékony csíkokra vágjuk fel. Forró olajon megdinszteljük, közben apránként megsózzuk, ettől meghatódik, és némi levet enged.A hatást fokozandó némi borssal, ételízesítővel fedő alatt pároljuk, közben, ha szükséges, pici vizet adunk hozzá. Amikor a káposzta megpuhult, az ecetet és az édesítőszert keverjük hozzá, végül pár percig összefőzzük.

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!