Bazsalikomos paradicsomkrémleves mozzarellával (update 1) recept
Hozzávalók:-1 l paradicsomlé-1 dl tejszín (10 %-os)-1 vöröshagyma-1 tk bazsalikom-1 tk ételízesítő-1 tk étkezési keményítő-édesítő-kb. 5 dkg mozzarella sajt (mehet bele több is)-só, bors-olivaolaj
Elkészítés:A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, olajon megdinszteljük. A paradicsomlevet beízesítjük (só, bors, ételízesítő, folyékony édesítő, bazsalikom) majd ráöntjük a hagymára. Pár percig főzzük majd hozzáadjuk a tejszínt, a kis vízzel elkevert étkezési keményítőt, és végül a lereszelt sajtot.
Elkészítési idő:15 perc
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!