Hozzávalók:egy személyre

1 kis fej hagyma2 paradicsom2 pár virsli-elhagyhatópici olivaolajsó,bors,olasz fűszerkeverék,ketchup,pici pirosaranyNorbi Low-Carb tészta-szarvacska

Elkészítés:A hagymát kockára vágjuk. Közben egy lábasba felrakunk vizet a tésztának, mielőtt forr, beledobjuk a 2 paradicsomot, de úgy, hogy bevágtuk a tetejüket. 1 perc múlva már kis is lehet őket venni a vízből, és utána mehet bele a tészta.Lehúzzuk a paradicsomok héját, és kockára vágjuk, minél kisebbre.(Ha akarunk bele virslit, akkor azt most vágjuk kockára.)

Pici olivaolajban megpiritjuk a hagymát, majd bele a virsli, pirul, és a végén jön a kockára vágott paradicsom. Ekkor fűszerezzük, pici víz, összerottyan és kész is. Kb. akkor, amikor a tészta is kész:-D

Tanácsok:Finomabb mint a bolti por bolognai és biztosan tartósítószer-mentes:-)Tetejére lehet update 1-es sajtot tenni, én nem nagyon szoktam.

Elkészítési idő:20 perc

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!