Csoport törlése

Ha a Facebookon korĂĄbban mĂĄr lĂ©trehoztĂĄl egy csoportot, akkor arra is lehetƑsĂ©ged van, hogy töröld azt egy pĂĄr pillanat alatt. Ehhez elƑször be kell lĂ©pni Facebookba, a felhasznĂĄlĂłneved Ă©s a jelszavad segĂ­tsĂ©gĂ©vel. Ha belĂ©ptĂ©l a bal oldali menĂŒpontok között keresd meg a csoportok lehetƑsĂ©get Ă©s kattints rĂĄ. Itt a Facebook felsorolja azokat a csoportokat, amiket te hoztĂĄl lĂ©tre, illetve amelyekbe belĂ©ptĂ©l. Itt a felsoroltak között keresd meg Ă©s kattints arra a csoportra amelyet te hoztĂĄl lĂ©tre, a kattintĂĄs utĂĄn a rendszer bedobja a kĂ­vĂĄnt csoportot. Akkor tudsz egy csoportot megszĂŒntetni, ha te vagy a csoport adminisztrĂĄtora, Ă©s kilĂ©ptetted az összes tagot a csoportbĂłl. Ha minden tagot kilĂ©ptetted Ă©s mĂĄr csak te maradtĂĄl egyedĂŒl, akkor magadat is ki kell lĂ©ptetned a csoportbĂłl. MiutĂĄn ez megtörtĂ©nt, akkor gyakorlatilag mĂĄr megszƱnt a Facebook csoportod. Ahhoz a csoport tagjait kilĂ©ptessĂŒk kattintsunk a bal oldali menĂŒpontnĂĄl a tagok szerkesztĂ©se lehetƑsĂ©gre, ahol a rendszer felsorolja a csoporttagokat. A kilĂ©ptetĂ©s mĂłdja pedig a tagok melletti jobb oldalon talĂĄlhatĂł kis x, amire kattintva törölhetjĂŒk Ƒket. Ha mĂĄr csak te maradtĂĄl utoljĂĄra, akkor a rendszer bedob egy rendszerĂŒzenetet, ami azt tartalmazza, hogy sajĂĄt magadat akarod törölni a csoportbĂłl, mint adminisztrĂĄtort. Ha több admin is lenne a csoportban, akkor az adminisztrĂĄciĂł jogĂĄt a Facebook a következƑ adminisztrĂĄtornak adnĂĄ ĂĄt. De ha te vagy az utolsĂł tag Ă©s utolsĂł admin a csoportban, Ă©s a jĂłvĂĄhagyĂĄs gombra kattintasz, akkor törlƑdik a csoportod.

KapcsolĂłdĂł fĂłrumok:

  • facebook csoport törlĂ©se

HozzĂĄszĂłlĂĄsok (0)

Jelentkezz be, hogy hozzĂĄszĂłlhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzåszólås.

LegyĂ©l az elsƑ, aki hozzĂĄszĂłl!

Csoport törlése | LifePress