Hozzávalók:paradicsomlé, ha van házi, ha nincs, akkor 1 db nagy paradicsompüréhagymasárgarépa1 kis zellerédesítősovány darált husi(pulyka, csirke)sóborsoregánóbazsalikomvízmennyiséget nem írok, mert csak szemre ész nélkül szoktam csinálni, attól függően hány főre készül4 főre, kb. 1 liter házi paradicsomlé,

Elkészítés:A répát és a zellert lereszeljük, vagy apróra vágjuk. A hagymát üvegesre piritjuk kevés oliván, majd a husit rádobjuk, és sóval, borssal, répával és a zellerrel addig piritjuk, míg levet nem enged. A paradicsomot rátesszük. Ha püré, akkor vízzel hígitjuk kicsit, míg megfelelő sűrűségű lesz. Édesítővel, oregánóval és bazsalikommal ízestjük. Kicsit összefőzzük, és teljeskiőrlésű vagy durum tésztával táláljuk!

Elkészítési idő:45 perc

Kapcsolódó fórumok:

  • zablisztből kenyér

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!