Hozzávalók:1 dl tej3 g natúr kakaópor10 g csokoládé ízű (nem édesített) pudingpormesterséges édesítőszernéhány szem meggy vagy cukormentes meggybefőtt

Elkészítés:A pudingport kevés hideg tejben elkeverve negyed óráig állni hagyjuk, hozzákeverjük a kakaóport és a mesterséges édesítőszert. E masszát óvatosan, állandó keverés mellett összemelegítjük a felforralt tejjel. Tálkában, lehűtve tálaljuk, pár szem friss, fagyasztott vagy konzerv meggyel, mentalevélkével díszítjük.

Tanácsok:Fogyókúrázóknak uzsonnára ajánlom!

Elkészítési idő:30 percKalóriatartalom:152 kcalSzénhidráttartalom:14,5 grammZsírtartalom:3,7 gramm

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!