Hozzávalók:30 dkg burgonya15 dkg sárgarépa10 dkg zöldborsó20 dkg alma10 dkg sovány túró10 dkg savanyú uborka4 dl kefírmustár, citromlé, só, bors, Polisweet ízlés szerint
Elkészítés:A répát, burgonyát, borsót enyhén sós vízben puhára főzzük,majd kihűtjük. A zöldségeket a borsó kivételével aprókockákra vágjuk. Ezután a kefírt összeturmixoljuk amustárral, citromlével, sóval, borssal, pár csepp Polisweet-tel, túróval és a zöldségekre öntve óvatosan összekeverjük.
Kalóriatartalom:215 kcal
Kapcsolódó fórumok:
- franciasaláta őzgerincformában
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!