Hozzávalók:30 dkg burgonya15 dkg sárgarépa10 dkg zöldborsó20 dkg alma10 dkg sovány túró10 dkg savanyú uborka4 dl kefírmustár, citromlé, só, bors, Polisweet ízlés szerint

Elkészítés:A répát, burgonyát, borsót enyhén sós vízben puhára főzzük,majd kihűtjük. A zöldségeket a borsó kivételével aprókockákra vágjuk. Ezután a kefírt összeturmixoljuk amustárral, citromlével, sóval, borssal, pár csepp Polisweet-tel, túróval és a zöldségekre öntve óvatosan összekeverjük.

Kalóriatartalom:215 kcal

Kapcsolódó fórumok:

  • franciasaláta őzgerincformában

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!