Hozzávalók:20 dkg sovány sertéshús,1 közepes vöröshagyma,1 evõkanál liszt,40 dkg savanyú káposzta,só,ha kapható, 1 csomó friss borsikafû (csombor),1 gerezd fokhagyma,édesnemes pirospaprika,köménymag,1 evõkanál joghurt.
Elkészítés:Teflonedényben a megtisztított, apróra vágott vöröshagymát kevés vízzel pároljuk, pirospaprikával meghintve pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott, jól megmosott húst. Ízesítjük sóval, fokhagymával, köménymaggal. A húst félig puhára fõzzük (ha kell még vizet, öntünk hozzá). Hozzáadjuk a savanyú káposztát és annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje. Mielõtt kész, behabarjuk, és még egyszer összeforraljuk. Apróra vágott csomborral meghintve tálaljuk.
Tanácsok:2 személyes adag
Kalóriatartalom:235 kcalSzénhidráttartalom:19 gramm
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!