Hozzávalók:6 db tojás,5 evőkanál süssina,10 dkg dió,1 evőkanál darált kávé,3 evőkanál zsemlemorzsa,5 dkg liszt,1 csomag sütőpor.Krém:3 tojás,1 evőkanál fekete kávé,4 evőkanál süssina,25 dkg Delma light margarin.
Elkészítés:A tojások sárgáját a fele süssinával kikeverjük. Ha már habos, hozzáadjuk a diót, a kávét, a zsemlemorzsát és a sütőporos lisztet. Végül a maradék süssinával keményre felvert tojásfehérjéket. Kikent, lisztezett tepsibe egyenletesen elkenjük és mérsékelt tűzön sütjük. Ha kihűlt, deszkára borítjuk és 2 részre vágjuk.
Megtöltjük a következő krémmel:3 tojás, 1 evőkanál fekete kávé,4 evőkanál süssina,25 dkg Delma light margarin.A tojást a süssinával és a kávéval gőz fölött, folyamatosan keverve sűrűre főzzük. Ha kihűlt kihabosítjuk a margarinnal.
Tanácsok:Ezt a mennyiséget 24 szeletre szeljüka kalória és szénhidráttartalom 1 szeletre vonatkozó !!!!
Elkészítési idő:45 percKalóriatartalom:129 kcalSzénhidráttartalom:10,5 g gramm
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!