Hozzávalók:Személyenként!

3 db kemény nektarin (Ha puha a barack, a kód 2-esre változik!)3 db zöld alma1-2 csepp rum vagy 1 csepp rumaromaédesítőszerfahéjcukormentes (light) tejszínhab

Elkészítés:A friss gyümölcsöket megmossuk, majd apró szeletekre vágjuk össze. Hozzáadjuk a rumot és az édesítőszert, megszórjuk fahéjjal, majd betesszük a hűtőbe.A hűtő részben legalább fél órát pihentetjük (türelmetleneknek a fagyasztóban tíz perc). Tálaláskor light tejszínhabbal díszítjük.Fogtisztító és emésztést segítő hatása mellett kiszolgálja az édesség iránti vágyat. (Általában éjjel tíz körül fogyasztom

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!