ManapsĂĄg, sokan vagyunk akik a fogyĂłkĂșrĂĄval kĂŒszködĂŒnk Ă©s mindent ki prĂłbĂĄlunk annak remĂ©nyĂ©ben, hogy megszabadulunk a sok felesleges kilĂłtĂłl. Ha tĂŒkörbe nĂ©zĂŒnk, de miĂ©rt is nĂ©zzĂŒnk bele, Ă©n legszĂ­vesebben mindet ki dobnĂĄm, mintha csak az lenne a hibĂĄs mindenĂ©rt.Itt az idƑ, vĂĄltoztassunk ezen, minden ambĂ­ciĂłnkra szĂŒksĂ©gĂŒnk van, talĂĄn nem szeretnĂ©nk Ășjra fĂŒrdƑruhĂĄban strandra menni, ki mozdulni a haverokkal?Dehogyis nem, elĂ©g az otthon ĂŒlĂ©sbƑl, harcra fel a kilĂłink ellen. VĂĄltoztatni kel majdnem mindenen amit eddig csinĂĄltunk, több mozgĂĄs ez fontos, hajnalban ne csak a lakĂĄst szellƑztessĂŒk menyĂŒnk el sĂ©tĂĄlni, naprĂłl napra, mindig kicsit többet.

TalĂĄn az Ă©trend a legfontosabb, napi hĂĄromszori Ă©tkezĂ©s nagyon is elĂ©g, ne vigyĂŒk tĂșlzĂĄsba.Reggelire ajĂĄnlom a lĂĄgy tojĂĄst kevĂ©s sĂłval, egy szeletke pĂĄrizsival. És most a jĂłl megĂ©rdemelt pihenĂ©s helyett, ajĂĄnlok egy kellemes sĂ©tĂĄt, a piaci bevĂĄsĂĄrlĂĄs nagyon is megfelelƑ. Ha mĂĄr Ășgyis azon gondolkodik mi legyen ebĂ©dre, segĂ­tek, zöldsĂ©gleves, na jĂł kis szĂĄrnyas hĂșst is csempĂ©szhet bele de ne tĂșl zsĂ­ros legyen. SzerencsĂ©re zöldsĂ©gbƑl bƑ a vĂĄlasztĂ©k piacainkon Ă©s a dĂ©l elƑtti mozgĂĄs is meg van. Ismerkedni kell minĂ©l több emberrel, nem szabad bezĂĄrkĂłzni, egy kutya ideĂĄlis arra hogy megmozgasson kicsit minket, minĂ©l kisebb annĂĄl jobb.

VacsorĂĄzni 6 Ăłra utĂĄn nem szabad Ă©s akkor is csak keveset, erre sok jĂł ajĂĄnlatom van, pĂ©ldĂĄul barna kenyĂ©r vajjal megkenve, paradicsom karikĂĄval, pirĂ­tĂłs teĂĄval. Eleinte nagyon nehĂ©z a csokirĂłl le mondani, prĂłbĂĄlkoztam sĂĄrgarĂ©pĂĄval majd rĂĄgĂłgumival. Az elsƑ 3 nap a legnehezebb nagyon Ă©heztem utĂĄna mint aki ĂĄtlendĂŒlt könnyebbedett a helyzet. Egy hĂłnap alatt fogytam 3 kilĂłt, ez volt a legnehezebb, a következƑ hĂłnapban szintĂ©n 3 kilĂłt, ha Ă­gy haladok 1 Ă©v alatt akĂĄr a 30­ at is leadom.

Egy pĂĄr recept ami nagyon hasznosnak bizonyult:Paradicsom salĂĄta, hozzĂĄvalĂłk: 3 nagy paradicsom, 3 gyöngyhagyma, fekete mag nĂ©lkĂŒli olajbogyĂł nem tĂșl sok, 3 kiskanĂĄl balzsamecet, 3 evƑkanĂĄl olĂ­va olaj, kis sĂł, bors, bazsalikom, majorĂĄnna, Ă­zlĂ©s szerint.

ElkĂ©szĂ­tĂ©se egyszerƱ:vĂ©kony karikĂĄra vĂĄgjuk a paradicsomot Ă©s a hagymĂĄt, az olĂ­va bogyĂłt fölszeleteljĂŒk, ezt az egĂ©szet egy nagy tĂĄlba összekavarni megsĂłzni, borsozni majd jöhet a balzsam ecet, az olĂ­va olaj, bazsalikom, majorĂĄnna.HagymĂĄs burgonya összetevƑi: burgonyĂĄbĂłl fĂ©l kilĂł, 1 közepes hagyma ami lehet vörös is, kis sĂł, bors, nagyon kevĂ©s olaj. Ezt elkĂ©szĂ­teni, nagyon egyszerƱ: a burgonyĂĄt megfƑzzĂŒk hĂ©jĂĄban, majd meg pucoljuk, karikĂĄra vĂĄgjuk bele egy tĂĄlba, hozzĂĄkavarjuk az aprĂłra vĂĄgott hagymĂĄt, fƱszerezzĂŒk sĂł, bors, Ă©n egy kicsi fƑzƑ piros paprikĂĄt is szoktam rĂĄ szĂłrni, az egĂ©szet kicsi olajjal locsoljuk meg.Sok sikert mindenkinek.

HozzĂĄszĂłlĂĄsok (0)

Jelentkezz be, hogy hozzĂĄszĂłlhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzåszólås.

LegyĂ©l az elsƑ, aki hozzĂĄszĂłl!