ManapsĂĄg, sokan vagyunk akik a fogyĂłkĂșrĂĄval kĂŒszködĂŒnk Ă©s mindent ki prĂłbĂĄlunk annak remĂ©nyĂ©ben, hogy megszabadulunk a sok felesleges kilĂłtĂłl. Ha tĂŒkörbe nĂ©zĂŒnk, de miĂ©rt is nĂ©zzĂŒnk bele, Ă©n legszĂvesebben mindet ki dobnĂĄm, mintha csak az lenne a hibĂĄs mindenĂ©rt.Itt az idĆ, vĂĄltoztassunk ezen, minden ambĂciĂłnkra szĂŒksĂ©gĂŒnk van, talĂĄn nem szeretnĂ©nk Ășjra fĂŒrdĆruhĂĄban strandra menni, ki mozdulni a haverokkal?Dehogyis nem, elĂ©g az otthon ĂŒlĂ©sbĆl, harcra fel a kilĂłink ellen. VĂĄltoztatni kel majdnem mindenen amit eddig csinĂĄltunk, több mozgĂĄs ez fontos, hajnalban ne csak a lakĂĄst szellĆztessĂŒk menyĂŒnk el sĂ©tĂĄlni, naprĂłl napra, mindig kicsit többet.
TalĂĄn az Ă©trend a legfontosabb, napi hĂĄromszori Ă©tkezĂ©s nagyon is elĂ©g, ne vigyĂŒk tĂșlzĂĄsba.Reggelire ajĂĄnlom a lĂĄgy tojĂĄst kevĂ©s sĂłval, egy szeletke pĂĄrizsival. Ăs most a jĂłl megĂ©rdemelt pihenĂ©s helyett, ajĂĄnlok egy kellemes sĂ©tĂĄt, a piaci bevĂĄsĂĄrlĂĄs nagyon is megfelelĆ. Ha mĂĄr Ășgyis azon gondolkodik mi legyen ebĂ©dre, segĂtek, zöldsĂ©gleves, na jĂł kis szĂĄrnyas hĂșst is csempĂ©szhet bele de ne tĂșl zsĂros legyen. SzerencsĂ©re zöldsĂ©gbĆl bĆ a vĂĄlasztĂ©k piacainkon Ă©s a dĂ©l elĆtti mozgĂĄs is meg van. Ismerkedni kell minĂ©l több emberrel, nem szabad bezĂĄrkĂłzni, egy kutya ideĂĄlis arra hogy megmozgasson kicsit minket, minĂ©l kisebb annĂĄl jobb.
VacsorĂĄzni 6 Ăłra utĂĄn nem szabad Ă©s akkor is csak keveset, erre sok jĂł ajĂĄnlatom van, pĂ©ldĂĄul barna kenyĂ©r vajjal megkenve, paradicsom karikĂĄval, pirĂtĂłs teĂĄval. Eleinte nagyon nehĂ©z a csokirĂłl le mondani, prĂłbĂĄlkoztam sĂĄrgarĂ©pĂĄval majd rĂĄgĂłgumival. Az elsĆ 3 nap a legnehezebb nagyon Ă©heztem utĂĄna mint aki ĂĄtlendĂŒlt könnyebbedett a helyzet. Egy hĂłnap alatt fogytam 3 kilĂłt, ez volt a legnehezebb, a következĆ hĂłnapban szintĂ©n 3 kilĂłt, ha Ăgy haladok 1 Ă©v alatt akĂĄr a 30 at is leadom.
Egy pĂĄr recept ami nagyon hasznosnak bizonyult:Paradicsom salĂĄta, hozzĂĄvalĂłk: 3 nagy paradicsom, 3 gyöngyhagyma, fekete mag nĂ©lkĂŒli olajbogyĂł nem tĂșl sok, 3 kiskanĂĄl balzsamecet, 3 evĆkanĂĄl olĂva olaj, kis sĂł, bors, bazsalikom, majorĂĄnna, ĂzlĂ©s szerint.
ElkĂ©szĂtĂ©se egyszerƱ:vĂ©kony karikĂĄra vĂĄgjuk a paradicsomot Ă©s a hagymĂĄt, az olĂva bogyĂłt fölszeleteljĂŒk, ezt az egĂ©szet egy nagy tĂĄlba összekavarni megsĂłzni, borsozni majd jöhet a balzsam ecet, az olĂva olaj, bazsalikom, majorĂĄnna.HagymĂĄs burgonya összetevĆi: burgonyĂĄbĂłl fĂ©l kilĂł, 1 közepes hagyma ami lehet vörös is, kis sĂł, bors, nagyon kevĂ©s olaj. Ezt elkĂ©szĂteni, nagyon egyszerƱ: a burgonyĂĄt megfĆzzĂŒk hĂ©jĂĄban, majd meg pucoljuk, karikĂĄra vĂĄgjuk bele egy tĂĄlba, hozzĂĄkavarjuk az aprĂłra vĂĄgott hagymĂĄt, fƱszerezzĂŒk sĂł, bors, Ă©n egy kicsi fĆzĆ piros paprikĂĄt is szoktam rĂĄ szĂłrni, az egĂ©szet kicsi olajjal locsoljuk meg.Sok sikert mindenkinek.
HozzĂĄszĂłlĂĄsok (0)
Jelentkezz be, hogy hozzĂĄszĂłlhass!
BejelentkezésMég nincs hozzåszólås.
LegyĂ©l az elsĆ, aki hozzĂĄszĂłl!
