Hozzávalók:8-10 szelet tarja1-2 evőkanál tengeri só1 evőkanál bors1-2 evőkanál curry2 egész fej fokhagyma (pechesebb esetben fokhagyma krém v. granulátum)kb. 2.5 dl olívaolaj
Elkészítés:A hentesnél szépen kiválasztott hússzeleteket megmossuk, megszárítjuk, mindkét oldalát kissé megklopfoljuk, széleit fél-fél centire bevagdaljuk.A fokhagymát tisztítás után fokhagymanyomón áttörjük, aztán kb. 1 teáskanálnyi olíva olajjal, kis tálkában összekeverjük.A hússzeletek mindkét oldalát sóval, borssal, curryvel alaposan befűszerezzük, majd a fokhagyma masszával kenjük be, s közben kicsit sem irigyeljük.Forró olajban sütjük meg a hús mindkét oldalát, fedő alatt
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!