Hozzávalók:30 g csiperke gomba20 g sárgarépa20 g fehérrépa2 dl csontlé3 g étolaj5 g vöröshagyma10 g paprika5 g paradicsompetrezselyem, feketebors, fűszerpaprika, tengeri só
Elkészítés:Az apróra vágott hagymát olajon átfuttatjuk, hozzáadjuk a megtisztított, jól megmosott, vékony szeletekre vágott gombát, meghintjük finomra vágott petrezselyemmel, sóval, borssal, fűszerpaprikával. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott sárga- és fehérrépát, erős tűzön lepirítjuk, majd natúr csontlével felöntjük. Ha felforrt, beletesszük az étkezési paprikát és a paradicsomot, és tovább főzzük. Frissen vágott petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Tanácsok:Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom!
Elkészítési idő:45 percKalóriatartalom:64 kcalSzénhidráttartalom:5,4 grammZsírtartalom:3,1 gramm
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!