Hozzávalók:30 g csiperke gomba20 g sárgarépa20 g fehérrépa2 dl csontlé3 g étolaj5 g vöröshagyma10 g paprika5 g paradicsompetrezselyem, feketebors, fűszerpaprika, tengeri só

Elkészítés:Az apróra vágott hagymát olajon átfuttatjuk, hozzáadjuk a megtisztított, jól megmosott, vékony szeletekre vágott gombát, meghintjük finomra vágott petrezselyemmel, sóval, borssal, fűszerpaprikával. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott sárga- és fehérrépát, erős tűzön lepirítjuk, majd natúr csontlével felöntjük. Ha felforrt, beletesszük az étkezési paprikát és a paradicsomot, és tovább főzzük. Frissen vágott petrezselyemmel meghintve tálaljuk.

Tanácsok:Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom!

Elkészítési idő:45 percKalóriatartalom:64 kcalSzénhidráttartalom:5,4 grammZsírtartalom:3,1 gramm

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!