Hozzávalók:150 g laskagomba3 g étolaj20 g vöröshagyma5 g paprika5 g paradicsom2 g fűszerpaprikatengeri só
Elkészítés:A finomra vágott vöröshagymát a felmelegített étolajon átfuttatjuk. A tűzről levéve meghintjük fűszerpaprikával, s kevés vizet aláöntve, rövid ideig fedő alatt pároljuk. Zsírjára pirítva hozzáadjuk a megmosott, felszeletelt gombát, tovább pirítva sóval, paprikával, paradicsommal ízesítjük, fedő alatt megpároljuk.
Tanácsok:Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom kovászos uborkával!
Elkészítési idő:30 percKalóriatartalom:94 kcalSzénhidráttartalom:11,1 grammZsírtartalom:4,1 gramm
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!