Hozzávalók:150 g laskagomba3 g étolaj20 g vöröshagyma5 g paprika5 g paradicsom2 g fűszerpaprikatengeri só

Elkészítés:A finomra vágott vöröshagymát a felmelegített étolajon átfuttatjuk. A tűzről levéve meghintjük fűszerpaprikával, s kevés vizet aláöntve, rövid ideig fedő alatt pároljuk. Zsírjára pirítva hozzáadjuk a megmosott, felszeletelt gombát, tovább pirítva sóval, paprikával, paradicsommal ízesítjük, fedő alatt megpároljuk.

Tanácsok:Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom kovászos uborkával!

Elkészítési idő:30 percKalóriatartalom:94 kcalSzénhidráttartalom:11,1 grammZsírtartalom:4,1 gramm

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!