Hozzávalók:50dkg darált pulyka felsőcomb vagy pulykamell2db tojás1db vöröshagyma10dkg gépsonka20dkg edami sajt1ek olívaolajtengeri sóborsmajoránnapirospaprika ízlés szerint

Elkészítés:A darálthúsból a tojással, az apróra vágott hagymával és fűszerekkel készíts fasírtmasszát. Egy nagyobb alufóliát kenj be olajjal, erre terítsd rá a beízesített darált húst kb. 2 cm vastagságban, majd tedd rá a gépsonkaszeleteket és szórd meg az egészet reszelt sajttal. Ezután óvatosan göngyöld fel a húst, mint egy roládot, terítsd rá az alufóliát és süsd 180 fokon 35-40 percig. Amikor már átsült, vedd le róla a fóliát, s így is pirítsd egy rövid ideig, hogy szép pirosas kérget kapjon. A sonka és a sajt melett variálhatod még a tölteléket gombával, brokkolival, tojással és még sok más Update 1-es alapanyaggal.A lehetőségeknek csak a fantáziád szabhat határt.

Tanácsok:Update 1-es kód!

Kapcsolódó fórumok:

  • szőlőmag darálása házilag

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!