Hozzávalók:50dkg darált pulyka felsőcomb vagy pulykamell2db tojás1db vöröshagyma10dkg gépsonka20dkg edami sajt1ek olívaolajtengeri sóborsmajoránnapirospaprika ízlés szerint
Elkészítés:A darálthúsból a tojással, az apróra vágott hagymával és fűszerekkel készíts fasírtmasszát. Egy nagyobb alufóliát kenj be olajjal, erre terítsd rá a beízesített darált húst kb. 2 cm vastagságban, majd tedd rá a gépsonkaszeleteket és szórd meg az egészet reszelt sajttal. Ezután óvatosan göngyöld fel a húst, mint egy roládot, terítsd rá az alufóliát és süsd 180 fokon 35-40 percig. Amikor már átsült, vedd le róla a fóliát, s így is pirítsd egy rövid ideig, hogy szép pirosas kérget kapjon. A sonka és a sajt melett variálhatod még a tölteléket gombával, brokkolival, tojással és még sok más Update 1-es alapanyaggal.A lehetőségeknek csak a fantáziád szabhat határt.
Tanácsok:Update 1-es kód!
Kapcsolódó fórumok:
- szőlőmag darálása házilag
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!