Hozzávalók:-60 dkg alma-25 dkg túró-2 tojás-kevés reszelt citromhéj-őrölt fahéj-ízlés szerint polisweet /én 1 ek-al tettem /
Elkészítés:Egy tűzálló tálat margarinnal véknyan kikenünk, belerakjuk a karikára vágott alma felét. A túrót, a tojásokat, a citromhéjat az édesítővel habosra keverjük. Ezt a túrókrémet rásimítjuk az almára, a tetejét pedig meghintjük fahéjjal. A maradék almaszeletekkel beborítjuk.Közepes hőmérsékletü sütőben kb. 20 percig sütjük.
Kapcsolódó fórumok:
- habos vizelet okai
- HABOS VIZELET
- macskagomba
- habos vizelet oka
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!