Hozzávalók:-60 dkg alma-25 dkg túró-2 tojás-kevés reszelt citromhéj-őrölt fahéj-ízlés szerint polisweet /én 1 ek-al tettem /

Elkészítés:Egy tűzálló tálat margarinnal véknyan kikenünk, belerakjuk a karikára vágott alma felét. A túrót, a tojásokat, a citromhéjat az édesítővel habosra keverjük. Ezt a túrókrémet rásimítjuk az almára, a tetejét pedig meghintjük fahéjjal. A maradék almaszeletekkel beborítjuk.Közepes hőmérsékletü sütőben kb. 20 percig sütjük.

Kapcsolódó fórumok:

  • habos vizelet okai
  • HABOS VIZELET
  • macskagomba
  • habos vizelet oka

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!