Hozzávalók:– 4 szelet fehér húsú halfilé– 10 dkg zöldborsó– 4 evőkanál olívaolaj– 2 evőkanál vaj– 1 db citrom leve– 1 evőkanál Norbi Update 1-es liszt– 1 kávéskanál reszelt gyömbér– 1 teáskanál felaprított mentalevél– 1 db húsleveskocka (cukormentes)– 1 evőkanál tejföl– só ízlés szerint
Elkészítés:A halfilét mértékletesen sózd meg, bőven locsolj rá citromlevet, majd szórj a tetejére Norbi Update 1-es lisztet.Olívaolajon alig negyed óra alatt pirosra tudod sütni.
Miután kivetted, ugyanebben a serpenyőben, de már másik adag olajon párold össze a zöldborsót a vajjal, a mentalevéllel, a gyömbérrel.Mikor megpuhult, öntsd fel egy kevés húslevessel.
Az evőkanálnyi tejtölt hozzáadva villával gondosan törd össze, s az így kapott mártással ízlésesen tálalhatod a halacskát.
Elkészítési idő:40 percKalóriatartalom:1799 kcalSzénhidráttartalom:20 gramm
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!